Računovodski servisi – imenik
Random header image... Refresh for more!

Splošno o računovodskih storitvah


Računovodstvo je ena pomembnejših poslovnih funkcij, ki je poleg ostalih prisotna praktično v vsakem podjetju. Na področju računovodstva in podjetja, običajno koristijo računovodske storitve zunanjih partnerjev, ki se imenuje računovodski servis. Računovodske storitve so naša primarna dejavnost, ki jih mora računovodja graditi na računovodskih izkušnjah. Zato je najbolje, da podjetje, ki išče podjetji, ki bi jim opravljal računovodske storitve zagotovi, da bo svoje delo opravljal strokovno in rokovno skladno z zakonodajo in slovenskimi računovodskimi standardi ter primeri dobre prakse.

Računovodske storitve so dejavnost, ki se ukvarja z vrednostnim spremljanjem, proučevanjem in izražanjem poslovnih dogodkov, ki so povezani s poslovanjem posameznega poslovnega sistema, ter njihovo analizo.

Računovodske storitve so poslovne funkcije zajema računovodsko načrtovanje in računovodsko analiziranje. Pod računovodsko analiziranje sodi: predračunavanje, obračunavanje in podobno. Tako da ko določeno podjetje išče kvalitetne računovodske storitve naj bo previden pri izbiri.

0 comments

Trenutno še ni komentarjev o izbranem računovodskem servisu.

Bodi prvi, ki bo oddal komentar!

Oddaj komentar.