Računovodski servisi – imenik
Random header image... Refresh for more!

Vse o računovodskih storitvah


Računovodske storitve opravljajo računovodska podjetja za vse vrste gospodarskih subjektov, zavode javnega in zasebnega prava, samostojne poklice ter društva po vseh slovenskih regijah. Računovodske storitve prilagodijo podjetja vsaki stranki glede na njene potrebe in zahteve.

Računovodske storitve delimo v dve skupini. To sta: standardni in razširjeni obseg. Računovodske storitve obračunavajo računovodski servisi po mesečni pogodbeni ceni. Ceno največkrat določijo na podlagi podatkov iz vprašalnika za ponudbo računovodskih storitev.

Za vse ostale storitve, kot je izdelava izvršb na podlagi knjigovodskih listin, davčno svetovanje in preventivni davčni pregledi pa za vsako stranko pa pripravijo individualno ponudbo glede na kompleksnost storitve. To prav tako velja to za svetovalne storitve glede programske opreme in izobraževanja pri strankah.
Nekatera računovodska podjetja nudijo brezplačni prevzem dokumentacije in dostavljajo k strankam na njihove stroške in je predmet standardne računovodske ponudbe. Kot lahko ugotovimo iz tega članka, je to zahtevno dela, ki zahteva natančnost.

1 comment

1 Računovodski servis { 08.14.10 at 13:15 }

Dobra objava in upam in si želim tudi še več podobnih, sploh pa na temo računovodstva, računovodskih nasvetov in trikov za optimalno poslovanje. Dober računovodski servis vam lahko prihrani veliko denarja.

Oddaj komentar.