Računovodski servisi – imenik
Random header image... Refresh for more!

Računovodstvo


V Sloveniji je precejšnje število posameznikov ali agencij, ki izvajajo računovodske storitve. Računovodstvo se je pri nas razcvetelo po osamosvojitvi, saj so nekoč velika podjetja začela stagnirati, posledično pa so mnogi posamezniki začeli samostojno kariero.

Ustanovili so svoja podjetja, za katera so potrebovali računovodstvo. Gre za manjša podjetja in predvsem za samostojne podjetnike, ki za uspešno poslovanje potrebujejo računovodski servis. Za razliko od velikih podjetij, ki so finančno in kadrovsko močnejša od malih podjetij, si slednji ne morejo vedno privoščiti, da bi računovodjo zaposlili. Zato z računovodskim servisom sklenejo partnersko pogodbo.

Sodobno računovodstvo se tako kot vsaka druga panoga vse bolj levi v elektronsko poslovanje, kar pomeni tudi zmanjšanje papirne dokumentacije. Elektronsko računovodstvo je v prvi vrsti bolj pregledno, lažje vodljivo, kot drugič pa je tudi cenejše. Če samo pomislimo, koliko prihranimo na kupovanju papirja, map in druge potrebne pisarniške opreme za shranjevanje računovodskih listin.

0 comments

Trenutno še ni komentarjev o izbranem računovodskem servisu.

Bodi prvi, ki bo oddal komentar!

Oddaj komentar.